هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت

طالبان: ما آماده‌ایم؛ آمریکا صلح یا جنگ را انتخاب کند

«سهیل شاهین» سخنگوی دفتر سیاسی طالبان در قطر گفت که این گروه آماده است تا توافقی را که پیش از این با آمریکا درباره آن صحبت کرده را امضا کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۹ - ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 14
کد خبر: ۲۴۸۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی دفتر سیاسی طالبان گفت که پس از چندین دور گفت‌وگو با آمریکا توافق صلح آماده امضا شد حالا به آمریکا بستگی دارد که می‌خواهد مسئله افغانستان را از طریق صلح‌آمیز و یا نظامی حل کند.

 

 «سهیل شاهین» سخنگوی دفتر سیاسی طالبان در قطر گفت که این گروه آماده است تا توافقی را که پیش از این با آمریکا درباره آن صحبت کرده را امضا کند.

 

شاهین به «وال‌استریت ژورنال» گفت: پس از گفت‌وگوهای طولانی توافق و ضمیمه‌های آن نهایی شد و اکنون آماده امضا است اما حالا به آمریکا بستگی دارد که می‌خواهد مسئله افغانستان را از طریق صلح‌آمیز و یا نظامی حل کند، در هر صورت ما آماده‌ایم.

 

این نشریه همچنین مدعی شد که «زلمی خلیلزاد» نماینده ویژه آمریکا در امور صلح افغانستان با طالبان در دیدار اخیر خود در اسلام‌آباد درباره تبادل زندانیان گفت‌وگو کرده است.

 

براساس این گزارش، تبادل زندانیان می‌تواند شامل آزادی «انس حقانی» برادر سرکرده شبکه حقانی باشد و طالبان نیز دو استاد دانشگاه، یک آمریکایی و یک استرالیایی را آزاد خواهد کرد که در سال 2016 از دانشگاه آمریکا در کابل ربودند.

 

 

با این حال سخنگوی وزارت خارجه افغانستان تصریح می‌کند که سفر خلیلزاد به اسلام‌آباد به معنی از سرگیری روند صلح افغانستان نیست.

 

گروه طالبان همواره به خروج کامل نیروهای آمریکایی از افغانستان تاکید کرده است.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار